Möten & Event

Möten & Event

Boka din konferens eller fest hos oss.

Kontakta oss
sodrateatern-entrance-evening-1×1

Kristallen

I Kristallen kan vi förvandla lokalen som ni vill för er konferens, bankettmiddag eller stora fest. Med en stor bar, slående utsikt över Stockholm och en härlig veranda är Kristallen perfekt för fester och events.

Lokalen är även kallad Söders vardagsrum och har en mindre scen som bjuder på både dj:s och liveakter. När vädret tillåter öppnar vi verandan med uteservering och avslappnat häng. Inredningen går i gustaviansk stil där detaljer tagits från det operahus som tidigare stod på den plats som Kungliga Operan nu ligger.

Läs mer
kristallen-tables-sodrateatern-1×1

Champagnebaren

Södra Teaterns festvåning på våning sju, även kallad Champagnebaren, är perfekt för mingel, konferenser med biosittning liksom för fester och födelsedagar. Lokalen har en härlig veranda med Stockholms absolut vackraste utsikt.

Lokalen lämpar sig mycket bra för privata fester och bröllop, liksom för mindre events, konferenser och styrelsemöten. Fönstren sträcker sig åt tre av fyra väderstreck och du har en härlig utblick österut mot Stockholms inlopp, norrut över Gamla Stan och söderut mot anrika Mosebacke Torg.

Läs mer
champagnebaren-davidthunander-sodrateatern-1×1

Stora Scen

Stora Scen är en vacker och intim teatersalong från 1859 och därmed Sveriges äldsta aktiva privatteater. Dekorationen går i klassiskt grönt och guld med röda sammetsstolar och en majestätisk takkrona.

Genom åren har alla från Evert Taube till Nick Cave uppträtt här och 1982 var Stora Scen inspelningsplats för teaterscenerna ur Fanny och Alexander, Ingmar Bergmans Oscarsbelönade film.

Läs mer
storascen-balcony-sodrateatern-1×1

Mosebacke Etablissement / ETB

Mosebacke Etablissement är en flexibel lokal för konferens, middag, fest eller mingel.

Mosebacke har anor som nöjespalats som går tillbaka till 1700-talet. Mellan maj 1970 och februari 1999 ansågs Mosebacke Etablissement vara den svenska visans huvudscen.

Med ett stort öppet rum med mycket ljusinsläpp, möjlighet till scen och bara en dörröppning från Mosebacketerrassen är ETB perfekt för fester och events.

Läs mer
etb-concert-sodrateatern-1×1

Mosebacketerrassens Scen

Ha din sommarfest på Mosebacketerrassens scen!

Ta del av Mosebacketerrassens härliga utsikt och atmosfär under er sommarfest! Ni är mitt i allt detta men för ert sällskap har ni exklusiv tillgång hela kvällen till scenen på Mosebacketerrassen, en yta reserverad enbart för er. Under kvällen serverar vi dryck och mingelmat från vårt kök. Varför inte passa på att ta en spontan boule-match under kvällen på vår boulebana!

Mer sommar än så här kan det inte bli!

Läs mer
mosebacketerrassens-scen-claeshelander-sodrateatern-1×1

Hyr Hela Huset

Produktlanseringen, kundevent eller personalfesten – syftet kan vara lika många som möjligheterna är!

När ni hyr hela Södra Teatern har ni exklusiv tillgång till alla lokaler i huset, allt från unika Champagne­baren högst upp med fantastisk utsikt över Stockholm och en privat terrass. Vackra och tidstypiska Kristallen i sin gustavianska stil och Mosebacke Etablissement – för att nämna några!

Skapa olika teman i de olika rummen och ytorna, samtidigt som husets vackra och tidstypiska detaljer ramar in ert event. Dessutom finns flertalet inbjudande ytor som bidrar till atmosfären! Mat och drycker serverar vi er givetvis från vårt kök.

Läs mer
sodrateatern-sign-exterior-1×1

Mat & Dryck

När du bokar ditt event eller möte hos oss serverar vi mat från vårt kök här hos oss på Södra Teatern!

Några drinktilltugg medan ni blickar ut över Stockholms vackraste utsikt i Champagnebaren, en härlig mingelbuffé till ert event i Kristallen eller en frukost i samband med ert möte är bara några exempel från vår meny. Vi hjälper dig gärna vilken typ av upplägg som passar just er event!

För mer information och aktuella menyer, kontakta event@sodrateatern.com

dining-table-sodrateatern-1×1
blur-form

Boka evenemang

Välkommen att boka ert evenemang på Södra Teatern!

På fredagar och lördagar har ni lokalen exklusivt för ert sällskap fram tills kl 22.00.

Efter kl 22.00 öppnar Södra Teatern för nattklubb där ni är välkomna att stanna kvar.